LEVERING

 
WAAR EN WANNEER LEVEREN WIJ

Producten die via deze website zijn besteld worden alleen in Nederland bezorgd.

Standaardverzendingen en verzendingen naar afhaalpunten vinden van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 en 06:00 uur plaats, met uitzondering van feestdagen.
Expresverzendingen vinden van maandag tot en met vrijdag tijdens normale werkuren plaats, met uitzondering van feestdagen.

 • Bestellingen met standaardverzending die van maandag tot en met vrijdag voor 12:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen circa 2-3 werkdagen.
 • Bestellingen die worden opgehaald bij een afhaalpunt en van maandag tot en met vrijdag voor 12:00 uur zijn geplaatst, worden op dezelfde dag verzonden en bezorgd binnen circa 2-3 werkdagen.
 • Bestellingen met een expresverzending die van maandag tot en met donderdag voor 12:00 uur zijn geplaatst, worden binnen 24-48 uur bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 12:00 uur worden geplaatst, worden vanaf de eerstvolgende werkdag bezorgd. Als je bijvoorbeeld je bestelling op vrijdag om 12:00 uur plaatst, wordt je bestelling op maandag vanuit ons magazijn verzonden. Als je je bestelling om 11:30 uur plaatst, wordt je bestelling op vrijdagmiddag verzonden.

We verzenden geen producten naar postbussen.

 • GRATIS afhalen in de winkel
  Alleen beschikbaar in: Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Polen en Denemarken.
  GRATIS levering in je lokale brandstore binnen 1-2 werkdagen.
  Afhalen kan 7 dagen per week, afhankelijk van de openingstijden van de winkel. Je krijgt een e-mail zodra je bestelling klaarligt om afgehaald te worden.
  Kies bij het afrekenen voor 'afhalen in de winkel' over 1-2 dagen.

Houd rekening met het volgende:

 • We streven ernaar binnen de hierboven gemelde tijden te bezorgen, maar leverdata kunnen niet worden gegarandeerd omdat de leveringen worden uitgevoerd door derde partijen
 • De gegeven leveringstermijnen zijn alleen een richtlijn en hierbij wordt geen rekening gehouden met mogelijke vertragingen die worden veroorzaakt door de autorisatie van de betaling
 • Bestellingen worden verwerkt in overeenstemming met de verkoop voorwaarden

We kunnen het leveringsadres van bestellingen niet wijzigen 

VERZENDKOSTEN
 • Standaardverzending:
  - Bestellingen BOVEN de 50 € - GRATIS
  - Bestellingen ONDER de 50 € - 3,95 €
 • Afhaalpunt - Gratis
 • Expresverzending - 7,95 €
BELASTINGEN & RECHTEN

Belastingen en rechten zijn al inbegrepen bij de prijs van het product.