Retouren

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Als je niet tevreden bent met je aankoop, of je bent gewoon van gedachten veranderd over het product/de producten, accepteren we probleemloos je retourzending binnen 30 kalenderdagen na de bezorging. Zie Hier een online-aankoop retourneren.

Retourneer UW BESTELLING

Het hanteren van producten

Producten moeten met zorg worden behandeld en bewaard en in hun oorspronkelijke staat en verpakking worden geretourneerd, met alle originele labels en etiketten eraan bevestigd. Als de manier waarop je het (de) product(en) hebt behandeld resulteert in een lagere handelswaarde, kunnen we het bedrag dat we je terugbetalen dienovereenkomstig verlagen.

Ons ruilbeleid

We bieden geen omruilingen aan. Als je geïnteresseerd bent in een andere maat of kleur, moet je het artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Je retourzending wordt terugbetaald zodra deze is ontvangen en verwerkt in ons magazijn. Start hier een retourzending. Zie Hoe retourneer ik een online aankoop hier.

Wettelijke garantie voor beschadigde of defecte producten
Als het artikel defect is, erkennen we de wettelijke garantie van 2 jaar (of de langere periode die door de lokale wetgeving kan worden vastgesteld) voor productfouten. Een product is "defect" als het beschadigd wordt ontvangen of als er een fabricage- of materiaalfout optreedt binnen 2 jaar (of de langere periode die door de lokale wetgeving kan worden vastgesteld) vanaf de aankoop. Producten die beschadigd zijn door slijtage worden niet als defect beschouwd.

In zo'n geval kun je tijdens de 30-dagen retourperiode het product gewoon terugsturen. Als de periode van 30 dagen is verstreken, kun je defecte producten retourneren binnen 2 jaar na ontvangst van de producten en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. Lees hier meer over Een garantieclaim indienen Bekijk hier hoe we Verzendkosten terugbetalen.
Terugbetalen verzendkosten
Als je artikelen retourneert omdat je van gedachten bent veranderd of omdat ze defect zijn, krijg je het volledige bedrag teruggestort op je oorspronkelijke betalingswijze, inclusief eventuele verzendkosten.

Als je meer dan een product binnen een bestelling hebt gekocht en je hebt er maar één of enkele van geretourneerd, betalen wij je het evenredige aandeel van de totale verzendkosten die je hebt betaald. Bijvoorbeeld, als je 3 artikelen had gekocht en er 2 van hebt geretourneerd, betalen we je 2/3 van de totale verzendkosten die je hebt betaald.