Terugbetalingen

Terugbetalingsbeleid

Op het moment dat je retourzending is geïnspecteerd en geaccepteerd door ons kwaliteitscontroleteam, storten we je terugbetaling terug naar je oorspronkelijke betalingsmethode. Tenzij anders aangegeven, kunnen terugbetalingen alleen worden overgemaakt naar de oorspronkelijke betaalmethode.

Wanneer kun je de terugbetaling ontvangen als je hebt geretourneerd naar onze online winkel

Je terugbetaling wordt verwerkt zodra het/de geretourneerde artikel(en) is/zijn geïnspecteerd en geaccepteerd door ons kwaliteitscontroleteam.

Als je retourzending correct is geaccepteerd en verwerkt, ontvang je een e-mailbevestiging waarin staat dat het aankoopbedrag is teruggestort naar je oorspronkelijke betaalmethode.

Als er iets mis is met je retourzending (bijvoorbeeld producten die niet overeenkomen met je aankoop, producten die worden geretourneerd met een lagere verkoopwaarde, enzovoort), brengen we je hiervan per e-mail op de hoogte en sturen we het artikel mogelijk zelfs naar je terug.

Het hele proces, vanaf het moment dat je het retouretiket hebt afgedrukt tot het moment dat de terugbetaling zichtbaar is op je account, kan maximaal 14 dagen duren. Houd er rekening mee dat het tijdstip van terugbetaling kan variëren, afhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

Als dit je probleem niet oplost, neem dan contact met ons op.

Ik heb het verkeerde bedrag terugbetaald gekregen

Als je een onjuiste terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact op met ons. We zullen het zo snel mogelijk oplossen.