Betaalinformatie

Je kunt je producten betalen met een creditcard of debetkaart of via PayPal, Apple Pay en Ideal.

We accepteren de meeste betaalkaarten, zoals: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro en American Express. De betaling moet plaatsvinden in de valuta die op je bestelling staat voordat je deze plaatst.

Betaling met credit- of debitcard

Als je met een creditcard of debetkaart betaalt, moet je bij het plaatsen van je bestelling je kaartgegevens verstrekken. Je creditcard of debetkaart zal worden gedebiteerd voor de totale waarde van je bestelling op het moment dat de bestelling door ons is ontvangen. We accepteren of verzenden je bestelling pas als de uitgever van je creditcard of debetkaart het gebruik van de kaart voor de bestelde producten heeft goedgekeurd. Als we deze goedkeuring niet ontvangen, zullen we dit aan je doorgeven. We behouden ons het recht voor om de identiteit van de houder van de creditcard of debetkaart te verifiëren door om toepasselijke documentatie te vragen.

We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om onze website veilig te maken en fraude te voorkomen. Alle creditcard- en debetkaarttransacties op deze website worden verwerkt door "Worldpay (UK) Limited en haar groepsbedrijven", een veilige online gateway die verantwoordelijk zal zijn voor het in een veilige omgeving opslaan en automatisch verwerken van de informatie met betrekking tot je betalingsgegevens. Houd er rekening mee dat we op elk moment en naar eigen goeddunken verzending naar bepaalde landen die volgens ons een hoog frauderisico hebben kunnen beperken.

Betaling met PayPal

Als je via PayPal betaalt, zal je worden gevraagd om met je e-mailadres en wachtwoord in te loggen op je account om de betaling te bevestigen.

Andere betaalmethoden

Wij innen de betaling voor een bestelling gewoonlijk na bevestiging van de verzending van de betreffende Producten. Maar als je de voorkeur geeft aan een van onze alternatieve betaalmethoden (APM's) waarbij de betaling vooraf wordt geïnd, dan innen we de betaling bij de bevestiging van de bestelling.

In het uitzonderlijke geval dat de door jou bestelde producten niet beschikbaar zijn en je hebt al betaald via een APM, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht en zullen we het volledige bedrag terugbetalen. Onder de APM's vallen ApplePay. De betaling moet plaatsvinden in de valuta die op je bestelling staat voordat je deze plaatst. Je producten worden bezorgd na overboeking van je betaling.