Algemene voorwaarden

TAKE BACK-initiatief

“Take Back” is een initiatief van The North Face om klanten aan te moedigen hun gebruikte The North Face-kleding en schoenen te verzamelen en terug te brengen naar deelnemende The North Face-winkels* (zie de volledige lijst onderaan deze pagina). Klanten kunnen in zo'n winkel hun artikelen in de speciale bak achterlaten.

Met elk teruggebracht kledingstuk of paar schoenen helpt The North Face de natuur te behouden. Door te recyclen kunnen we de hoeveelheid kleding dat op de vuilnisbelt eindigt verminderen en hoeven er veel minder nieuwe materialen worden gebruikt voor het maken van nieuwe producten.

PROMOTIE ALLEEN VOOR XPLR PASS-LEDEN

Door deel te nemen aan het Take Back-initiatief en gebruikte The North Face-kleding en -schoenen terug te brengen, besparen XPLR PASS-leden € 10 op hun volgende aankoop in The North Face-winkels*. Deze promotie is alleen geldig voor XPLR Pass-leden.

De waardebon is 30 dagen geldig, alleen bij deelnemende The North Face-winkels* (zie de volledige lijst onderaan deze pagina). Het winkelpersoneel vermeldt de begin- en einddatum van de promotie op de waardebon zelf.

Leden moeten een aankoop doen van € 100 (honderd/00 euro) of meer (exclusief btw) aan producten (exclusief cadeaubonnen) in één enkele transactie om € 10 (tien/00 euro) korting te krijgen op het totaalbedrag van de aankoop zonder btw.

De originele waardebon (geen kopie) moet bij de aankoop worden overhandigd. Goed voor eenmalig gebruik. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of met eerdere aankopen. Ongeldig indien overgedragen, gereproduceerd, vervalst of verkocht. Wordt niet vervangen bij beschadiging, verlies, diefstal of andere onregelmatigheden. Niet inwisselbaar tegen contant geld.

In geval van retournering behoudt The North Face zich het recht voor het bedrag van de gebruikte bon van de effectieve aankoopwaarde af te trekken en dienovereenkomstig terug te betalen. The North Face behoudt zich het recht voor om, zonder kennisgeving, de Algemene Voorwaarden te wijzigen of het programma te allen tijde aan te passen. Gebruik betekent dat de klant akkoord gaat met deze voorwaarden. Ongeldig indien verboden, belast of aan beperkingen onderhevig.

**Lijst met deelnemende The North Face-winkels

The North Face Amsterdam - Wolvenstraat