technology hubTerug naar home

Waterdicht / Ademend

alt

Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Duurzaam, waterafstotend materiaalDuurzaam, waterafstotend materiaal

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.

MEER INFO
alt

Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.

MEER INFO
alt

Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.

MEER INFO
alt

Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.

MEER INFO
alt

Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.

MEER INFO
alt

Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.

MEER INFO
alt

Lichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologieLichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.

MEER INFO
alt

ons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huidons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huid

MEER INFO
alt

Sneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologieSneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.

MEER INFO
alt

Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.

MEER INFO

Windblokkerende bescherming

Ontwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfort te behouden.


Over de
technologie

WindWall™-materialen zijn ontwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en flexibiliteit en ademend vermogen te bieden om comfortabel te blijven zonder oververhit te raken.

De technologie gebruik een uniek materiaalhechtingsproces die beschermt tegen de wind, het microklimaat van je lichaam helpt te behouden en je tegelijkertijd te beschermen tegen de elementen.

Veel windblokkerende kleding heeft een goede vochtafvoerende binnenlaag of een windblokkerend membraan tussen de vochtafvoerende lagen.

WindWall™-materiaal wordt behandeld met een duurzame, waterafstotende afwerking die helpt druppels te vormen en vocht van het oppervlak te weren.

VoordelenWindWall Voordelen

alt

Winddicht

alt

Ademend

alt

Inpakbaar


Beperkt de effecten van afkoeling door de wind

Wanneer de wind door je isolatielaag blaast, daalt je lichaamstemperatuur. WindWall creëert een barrière om je lichaamswarmte op peil te houden.

Verschillende niveaus windbescherming worden gemeten in CFM (het aantal kubieke voet lucht dat binnen één minuut door een vierkante voet materiaal kan bij een druk van 30 mph (bijna 50 km/u) windsnelheid).

Hoe lager de CFM, hoe minder ademend vermogen. Als een product of materiaal de 0 CFM bereikt, is het 100% winddicht—en beschemt je tegen de elementen.

alt
alt

Buitenlaag

alt

Fleeces

alt

Laagjes combineren

WindWall wordt gebruikt als windbestendige technologie binnen een buitenlaag, gedragen over isolatie, fleece of basislaag. Softshell Windwall-broeken kunnen ook direct op de huid worden gedragen of over een basislaag.


Ontdek onze
WindWall™-producten

Onze producten zijn leverbaar in twee verschillende opties, waaronder WindWall softshell en WindWall shell

WINDWALL
SOFT SHELL

alt

Deze windbestendige producten zijn verbeterd met stretch en zijn ideaal voor een breed assortiment activiteiten en weersomstandigheden.

alt

WINDWALL
SOFT SHELL

alt

voor lichtgewicht, windbestendige bescherming die heel samendrukbaar is, voor veelzijdigheid onderweg.

alt

Dichterbij bekijken

alt