Windwall

Windwall®

 

WindWall™-materialen zijn ontworpen om de effecten van koude wind aanzienlijk te verminderen. Tegelijkertijd biedt het de flexibiliteit en het ademend vermogen dat nodig is om comfortabel te blijven, zonder oververhit te raken.

WindWall™ soft shell-producten zijn ontworpen in volledige wind- en waterdichte opties. Onze volledig winddichte opties bieden de meeste bescherming, aangezien ze praktisch water- en winddicht zijn. Ze zorgen echter wel voor een comfortabel ademend vermogen in koudere weersomstandigheden. Windbestendige opties zijn het meest veelzijdig: ze rekken mee en laten minder lucht van buiten door. Hierdoor zijn ze ademend en waterbestendig. Dit maakt ze ideaal voor veel verschillende activiteiten en weersomstandigheden.

WindWall™ shell-producten bieden lichtgewicht, windbestendige bescherming, en zijn tot een klein pakketje te maken, waardoor ze handig zijn voor onderweg.

WindWall™ -fleeceproducten hebben het comfort en ademend vermogen van traditioneel fleece, maar zijn zo ontwikkeld dat ze tocht verminderen, zodat ze warmer zijn.