technology hubTerug naar home

Waterdicht / Ademend

alt

Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Duurzaam, waterafstotend materiaalDuurzaam, waterafstotend materiaal

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.

MEER INFO
alt

Ontwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijvenOntwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijven

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.

MEER INFO
alt

Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.

MEER INFO
alt

Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.

MEER INFO
alt

Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.

MEER INFO
alt

Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.

MEER INFO
alt

Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.

MEER INFO
alt

Lichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologieLichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

ons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huidons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huid

MEER INFO
alt

Sneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologieSneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.

MEER INFO
alt

Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.

MEER INFO

Onze lichtste bescherming tegen de zon ooit.


Over de
technologie

The North Face LIGHTRANGE™ is de volgende generatie lichtgewicht, ademende bescherming tegen de zon. Het biedt hoogwaardige ultravioletbescherming – erkend door de Skin Cancer Foundation – om je langer comfortabel op pad te houden. Hoe comfortabeler we ons voelen, hoe meer natuur we kunnen ontdekken.

LIGHTRANGE™-voordelenLIGHTRANGE™-voordelen

alt

Ultralichtgewicht

LIGHTRANGE™ maakt gebruik van een superlicht geavanceerd micro-rasterweefsel om je bewegingen op de voet te volgen.

alt

Uiterst ademend

Ingenieus rasterweefsel voert vocht af en houdt de lucht in beweging om je koel te houden.

alt

Zonwering

LIGHTRANGE™ ultraviolette bescherming boven UPF 40 zonder compromissen te doen op gewicht, comfort of ademend vermogen.

alt

Tot het uiterste getest.

Ultraloper James Poole rende 500 km solo door de Atacama-woestijn en koos voor de LIGHTRANGE™-technologie om zichzelf koel te houden.

The Speed Project is een onofficieel evenement zonder regels en toeschouwers. Het is een hardloopwedstrijd van 500 km waarin toplopers de heetste en droogste omgevingen ter wereld trotseren. De laatste editie doorkruiste het droogste niet-polaire gebied ter wereld, de Atacama-woestijn. James Poole, teamlid van The North Face Explorer, gebruikte de LIGHTRANGE™-technologie als belangrijk onderdeel van zijn uitrusting.

alt
alt

Hoodie

alt

T-shirt

alt

Laagjes combineren

LIGHTRANGE™-producten worden op de huid gedragen voor optimale zweetafvoer, temperatuurregeling en bescherming tegen de zon op bloedhete dagen in de natuur.


Ontdek onze LIGHTRANGE™-producten.

LIGHTRANGE™-technologie is verkrijgbaar in producten met korte en lange mouwen voor een beschermingsniveau dat is afgestemd op de omstandigheden.

HARDLOPEN

Sun Hoodie

alt

Maak kennis met de LIGHTRANGE™ Sun hoodie. Ontworpen met een ultra-ademende technologie voor optimale bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon, zonder aan comfort in te boeten.

alt
WANDELEN

Sun Tee

alt

Maak kennis met het LIGHTRANGE™ Hike T-shirt. Ontworpen met een ultra-ademende technologie voor optimale bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon, zonder aan comfort in te boeten.

alt