technology hubTerug naar home
alt

Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.

learn more
alt

Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.

learn more
alt

Ontwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijvenOntwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijven

learn more
alt

Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.

learn more
alt

Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.Voor de beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.

learn more
alt

Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.

learn more
alt

Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.

learn more
alt

Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.

learn more
alt

Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.

learn more
alt

Lichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologieLichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologie

learn more
alt

Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.

learn more
alt

ons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huidons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huid

learn more
alt

Sneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologieSneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologie

learn more
alt

Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.

learn more
alt

Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.

learn more

Guaranteed
to keep
you dry™

Uitzonderlijk duurzame
ademende-waterdichte
bescherming.


Over de
technologie

GORE-TEX is een naam die geen introductie meer behoeft. Decennia lang is deze technologie synoniem geweest voor betrouwbare waterdichte bescherming.

Of je nu de hoogste bergtoppen beklimt, gaat skiën of wandelen met vrienden, of de stad verkent, GORE-TEX-kleding dekt een breed assortiment aan items voor een groot aantal activiteiten. En voor elk van hen geldt de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY-belofte.

Duurzaam waterdicht, uitzonderlijk ademend en volledig winddicht. Ontworpen voor betrouwbaar comfort en bescherming, zodat je meer uit je dag kan halen.

GORE-TEX VoordelenGORE-TEX Voordelen

alt

Duurzaam
waterdicht

alt

Volledig
winddicht

alt

Uitzonderlijk
ademend

alt

Meer mogelijkheden, minder impact.

We gaan graag op avontuur met minder PFC's om het milieu te beschermen.

Als onderdeel van een hoognodige focus op duurzaamheid staat GORE-TEX centraal bij de ontwikkeling van uitgebreidere polyethyleen (ePE) membraantechnologie.

Vergeleken met de bekende polymeer PTFE, kan ePE worden gemaakt zonder schadelijke PFC's.

Hoewel bepaalde ontwerpen voorlopig nog met ePTFE zullen worden gemaakt om technische redenen, is deze nieuwste sprong in de waterdichte materiaaltechnologie weer een belangrijke stap in het verminderen van onze algehele impact.

alt
alt

De buitenlaag


Laagjes combineren

De waterdichte-ademende GORE-TEX-producten zijn ontworpen om te worden gedragen over een isolatielaag of tussenlaag voor duurzame-waterdichte bescherming tegen alle soorten weersomstandigheden. Deze technologie wordt ook gebruik voor schoenen en handschoenen.


Ontdek onze GORE-TEX-producten.

Hoogwaardige GORE-TEX-producttechnologie is te vinden in onze jassen, broeken, schoenen en handschoenen.

KLEDING

alt

Van veelzijdige 2L-materialen gevoerd met een beschermende laag of isolatie, tot uitzonderlijk duurzame en ademende 3L-constructies geoptimaliseerd voor de meest extreme omstandigheden, gebruiken we GORE-TEX-technologie voor ons hele assortiment.

alt

GORE-TEX PRO

alt

GORE-TEX Pro™-producten zijn ontworpen voor serieuze buitensporters en professionals die de meest robuuste en duurzame bescherming nodig hebben die er is. Ze zijn extreem ademend en worden geleverd met de ultieme GUARANTEED TO KEEP YOU DRY-belofte.

alt

GORE-TEX WINDSTOPPER

alt

Volledig winddicht. Echt betrouwbaar. Next-to-skin-comfort. Het GORE-TEX WINDSTOPPER-membraan is ontworpen om afkoeling door de wind te stoppen zonder af te doen aan ademend vermogen. Zweetvocht kan gemakkelijk ontsnappen, dus blijf je warm en droog bij alles wat je doet.

alt

Dichterbij bekijken.

alt