technology hubTerug naar home

Waterdicht / Ademend

alt

Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.Onze meest geavanceerde ademende-waterdichte buitenkledingtechnologie.

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Duurzaam, waterafstotend materiaalDuurzaam, waterafstotend materiaal

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.Gesealde naden voor maximum bescherming, prestaties en comfort.

MEER INFO
alt

Ontwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijvenOntwikkeld om de effecten van afkoeling door de wind te beperken en comfortabel te blijven

MEER INFO

Waterdicht / Ademend

alt

Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.Ontworpen voor een duurzame laag bescherming tegen vocht.

MEER INFO
alt

Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.Geavanceerde warmteprestaties in extreme omstandigheden.

MEER INFO
alt

Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.Onze natuurlijke en synthetische temperatuurregulerende isolatietechnologie.

MEER INFO
alt

Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.Synthetische isolatie voor duurzame, lichte en samendrukbare warmte.

MEER INFO
alt

Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.Revolutionair lichtgewicht warmte-insluitende technologie.

MEER INFO
alt

Lichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologieLichtgewicht, vochtafvoerend en verkoelende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.Onze baanbrekende isolatie- en ventilatietechnologie.

MEER INFO
alt

ons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huidons hoogwaardige vochtafvoerende materiaal als een tweede huid

MEER INFO
alt

Sneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologieSneldrogende en zweetafvoerende materiaaltechnologie

MEER INFO
alt

Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.Geoptimaliseerde stabiliteit. Verbeterde demping. VECTIV™-technologie. Voor snelheid en comfort op elk wandelpad.

MEER INFO
alt

Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.Prestatietechnologieen ontwikkeld om je in beweging te houden.

MEER INFO

Isolatie van verantwoord verkregen dons

De beste warmte-gewichtverhouding in de natuur.


OVER DE
TECHNOLOGIE

Dons houdt lucht en lichaamswarmte vast in zeer luchtige clusters, is licht en samendrukbaar en biedt uitzonderlijke warmte in koude omstandigheden.

In tegenstelling tot wat men denkt, is dons niet hetzelfde als veren. Donsisolatie is gemaakt van het onderste verenkleed van ganzen of eenden – het luchtige, zachte deel onder de veren.

De vulkracht van dons staat voor twee belangrijke functies: warmte-gewichtverhouding en samendrukbaarheid, beide essentieel om warmte vast te houden en comfort te bieden.

Donsproducten met een hoge vulkracht zijn normaalgesproken lichter, minder volumineus en samendrukbaarder dan andere met een lage vulkracht die net zo warm is.

dons werkt het beste in droge omstandigheden en presteert niet in nattigheid—drogen in de machine brengt natuurlijk dons weer tot leven.

VoordelenVoordelen

alt

Uitzonderlijke warmte

alt

Lichtgewicht

alt

RDS-certificering

alt

Samendrukbaar en inpakbaar

alt

Responsible Down Standard

The North Face zet zich in voor de verbetering van het dierenwelzijn en de traceerbaarheid in de toeleveringsketen van ganzendons en veren.

We hebben de Responsible Down Standard (RDS) opgezet om te helpen garanderen dat ons dons niet komt van dieren die pijn ondervinden.

The North Face® gebruikt alleen de hoogste kwaliteit dons in al onze producten en we testen elke partij dons in drie productiestadia op luchtigheid, vochtbestendigheid en de capaciteit om luchtigheid te hervatten na compressie.

alt
alt

Buitenlaag

alt

Buitenlaag


Laagjes combineren

De isolerende laag wordt onder een harde of zachte buitenlaag gedragen bij nat weer. In koude maar droge omstandigheden kan dons zonder weersbeschermende laag worden gedragen.


Ontdek onze donsproducten

Onze donsproducten zijn er in verschillende gewichtsklassen en vulkracht, van 550-cuin tot 1000-cuin.

1000-CUIN DONS

alt

Dons van de hoogste kwaliteit levert een onovertroffen warmte-gewichtverhouding wanneer een minimaal gewicht en maximale warmte van het grootste belang zijn.

alt

800-CUIN DONS

alt

Uitstekende warmte van een hoge cluster-veer verhouding, 800-cuin dons heeft een betere luchtigheid en samendrukbaarheid voor superieure warmte en prestaties.

alt

700-CUIN DONS

alt

Heeft een sterke warmte-gewichtverhouding en biedt lichtgewicht isolatie bij een hele reeks temperaturen.

alt

550 en 600-CUIN DONS

alt

Warm, licht en ideaal voor dagelijks avontuur in koude omgevingen.

alt

PRO
DOWN

alt

Onze natuurlijke isolatie heeft een waterbestendige afwerking om minder water op te nemen en sneller te drogen dan traditioneel dons.

alt

Gerecycled
dons

alt

We hebben ons gebruik van gerecycled dons uitgebreid en deze levering is gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS) van Textile Exchange.

alt

Hoe moet je een donsjas kiezen

alt