Goose Down Fill

GANZENDONSVULLING 700 CUIN

 

De 700 cuin donsvulling heeft een sterk warmte-gewichtratio en biedt lichtgewicht isolatie bij verschillende temperaturen.

 

GANZENDONSVULLING

THERMISCHE VOERING

The North Face is toegewijd aan het verbeteren van dierenwelzijn en traceerbaarheid binnen de toevoerketen voor dons en veren. We hebben de RESPONSIBLE DOWN STANDARD (RDS) ontwikkeld om ervoor te zorgen dat dons niet afkomstig is van dieren die zijn onderworpen aan onnodig leed, zoals dwangvoeren of levend plukken, en om te zorgen voor een volgsysteem om de oorspronkelijke bron te traceren van het dons dat gebruikt wordt in producten van The North Face.

RDS-gecertificeerd dons wordt deze herfst toegepast in een aantal producten. Het uiteindelijke doel is om in 2017 al onze donsproducten te hebben omgezet naar RDS-gecertificeerd dons.

Bezoek onze sectie INNOVATIE om meer te weten te komen over onze toewijding aan de Responsible Down Standard.

The North Face® gebruikt alleen ganzendons van de hoogste kwaliteit in zijn producten en test elke batch dons tijdens alle drie de productiefasen op luchtigheid, vochtbestendigheid en de mogelijkheid om weer luchtig te worden na samendrukking.

De vulkracht van ganzendons geeft een indicatie van twee belangrijke kenmerken: de warmte-gewichtratio en samendrukbaarheid, beide essentieel om warmte te behouden en voor comfort te zorgen. Echte vulkracht wordt gemeten door 28 gram dons in een maatcilinder te plaatsen en het volume van het dons in kubieke inch te meten. The North Face®-producten zijn gevoerd met exclusief ganzendons met een hoge vulkracht, variërend van 550 tot 900 cuin, wat staat voor de hoogste kwaliteit dons die commercieel beschikbaar is.

VOORDELEN

  • Superieure warmte en comfort
  • Lichtgewicht voering
  • Betere luchtigheid vergeleken met dons met een lagere tuin (alleen 900 + 800)
  • Ganzendons van de hoogste kwaliteit, met de hoogste vulkracht

 

GANZENDONSVULLING 900 CUIN

 

900 cuin dons is de hoogste kwaliteit dons die commercieel beschikbaar is en wordt gezien als de absolute gouden standaard wat isolatie betreft. Het heeft een ongeëvenaarde warmte-gewichtratio, is zeer samendrukbaar, ultralicht en ontzettend warm. The North Face® gebruikt 900 tuin donsvulling, die zeer beperkt verkrijgbaar is, alleen in haar Summit Series®-buitenkleding en -materiaal, waar minimaal gewicht en maximale warmte van essentieel belang zijn.

 

GANZENDONSVULLING 800 CUIN

 

De 800 cuin donsvulling biedt de uitzonderlijke warmte van een hoog cluster-verenratio, met meer luchtigheid en samendrukbaarheid voor superieure warmte en prestaties.

GANZENDONSVULLING 700 CUIN

De 700 cuin donsvulling heeft een sterk warmte-gewichtratio en biedt lichtgewicht isolatie bij verschillende temperaturen.

 

GANZENDONSVULLING 600 CUIN

 

600 cuin donsvulling is warm, lichtgewicht en duurzaam. Ideaal voor algemeen gebruik buitenshuis en dagelijks gebruik.