DryVent

Dryvent™-materialen zijn zo ontwikkeld dat ze volledig water- en winddicht en ademend zijn. De buitenkant van het textiel is behandeld met een duurzame waterafstotende afwerking die helpt om druppels te vormen en water van het oppervlak af te stoten. Elke meerlaagse stof is zo ontwikkeld dat waterdamp van binnen naar buiten wordt doorgelaten.

Technologies

Dryvent™-materialen zijn ontwikkeld met verschillende gewichten, texturen en prestatie-eigenschappen, die ervoor zorgen dat wij maximale bescherming, prestatie en comfort kunnen bieden aan de gebruiker voor al onze waterdichte, ademende kleding en accessoires in de categorieën active en lifestyle.

Alle Dryvent™-kleding en accessoires hebben volledig gesealde zomen en zijn ontworpen met specifieke kenmerken die relevant zijn voor de specifieke activiteiten en omstandigheden van de gebruiker. Alle producten die volledig afgesloten, waterdicht en ademend zijn, vallen onder de naam Dryvent™.

ONTDEK DE VOLLEDIGE DRYVENT™-COLLECTIE

HERENCOLLECTIE

DAMESCOLLECTIE

  • DRYVENT™ 2.5L

    Dryvent™-materialen met een 2,5-laagse constructie worden met name gebruikt voor zeer actieve, snelle en lichte bezigheden, waarbij het voor de eiser cruciaal is dat het materiaal lichtgewicht is gemakkelijk opgeborgen kan worden. De binnenlaag is afgewerkt met een functionele print die bij aanraking droog aanvoelt en helpt om het materiaal los te houden van de huid. Dit zorgt voor comfort en maakt een snelle overdracht van damp via de buitenkant van het materiaal mogelijk. Deze materialen worden over het algemeen gebruikt voor niet gevoerde kleding en accessoires, voor optimaal lichtgewichte, gemakkelijk op te bergen, waterdichte en ademende artikelen.