Betaling

Welke soorten betaling accepteert de online winkel van The North Face®?

We accepteren American Express, Delta, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit, PayPal, Visa, Visa Electron, Visa Debit en iDeal.

Wanneer wordt het bedrag in rekening gebracht?

Het bedrag wordt op het moment dat je bestelling wordt verzonden, op je creditcard of debitcard in rekening gebracht. We accepteren of verzenden je bestelling pas als de uitgever van je creditcard of debitcard het gebruik van de kaart voor de bestelde producten heeft goedgekeurd.

Is winkelen bij de online winkel van The North Face® veilig?

Ja. Je kunt zonder zorgen bij ons winkelen, aangezien we er alles aan doen om de veiligheid van je aankopen en persoonlijke gegevens te garanderen.

Worden mijn betalingsgegevens verwerkt door The North Face®?

We streven ernaar om onze website veilig te houden en fraude te voorkomen. Alle creditcard- en debitcardtransacties op deze website worden verwerkt door "Worldpay (UK) Limited en de bijbehorende groepsmaatschappijen". Dit is een veilige online betaalmethode die informatie met betrekking tot je betalingsgegevens in een veilige omgeving vasthoudt en verwerkt.

Waarom is mijn kaart afgewezen?

Je kaart kan om een van de onderstaande redenen zijn afgewezen:

  • Je kaart is vervallen. Controleer of je kaart nog steeds geldig is.
  • Je kredietlimiet is bereikt. Neem contact op met je creditcardmaatschappij om te controleren of je je geautoriseerde aankooplimiet hebt overschreden.
  • Het is mogelijk dat je gegevens verkeerd hebt ingevuld. Controleer of je de verplichte velden juist hebt ingevuld. 

Als geen van deze redenen op jou van toepassing is, helpen we je graag verder.  Neem hier contact op met ons klantenserviceteam.