Levering

Hoeveel dagen duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen één werkdag te verwerken.  Leveringen vinden van maandag t/m vrijdag plaats tijdens normale werkuren, met uitzondering van weekenden en feestdagen. Bestellingen die voor 11.59 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden; bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst, worden de volgende dag verzonden.  Aangegeven leveringstijden worden geschat vanaf het moment van verzending van de bestelling.

Standaard: 2 tot 4 werkdagen
Afhaalpunt: 2 tot 4 werkdagen
Expresszending: 24 tot 48 uur

Tijdens de uitverkoop kan het verwerken van bestellingen langer duren. 

Verkrijgen van betalingsautorisatie kan het moment van verzending tot 7 dagen vertragen.

Raadpleeg de pagina Levering voor meer informatie.

Van welke bezorgdiensten wordt gebruikgemaakt?

Standaard: GLS
Afhaalpunt: UPS
Expresszending: UPS

Naar welke landen verzenden jullie?

Producten kunnen naar de volgende landen worden verzonden: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, de Republiek Ierland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Houd er rekening mee dat je je bestelling dient te plaatsen in de online winkel van het land waarnaar je je bestelling wilt verzenden.

Vanuit welke locatie worden de producten verzonden?

Alle producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Sint-Niklaas (België).

Hoe worden de verzendkosten bepaald?

De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van de verzendmethode die je selecteert.
Verzendkosten zijn inclusief btw en inclusief alle kosten met betrekking tot verzending van je bestelling naar het opgegeven adres.
Ga voor meer informatie, onder andere over kosten, naar de pagina Levering.

Kunnen bestellingen naar een ander adres dan het factuuradres worden verzonden?

Ja, bestellingen kunnen naar een ander adres dan het factuuradres worden verzonden. Nadat je tijdens het plaatsen van je bestelling het verzendadres hebt ingevoerd, heb je de mogelijkheid om een ander factuuradres in te voeren. Houd er rekening mee dat het leveringsadres altijd binnen het land van de online winkel waarin je je bestelling hebt geplaatst, moet zijn.

Kan ik een leveringsadres in een ander land dan het land waarin ik mijn bestelling heb geplaatst, invoeren?

Het leveringsadres moet in hetzelfde land zijn als de online winkel waarin je je bestelling hebt geplaatst.

Kan ik het verzendadres wijzigen nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen één werkdag te verwerken en daarom kunnen we het leveringsadres nadat je je bestelling hebt geplaatst, niet meer wijzigen. Neem als je vragen hebt contact met ons op.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Klik hier en voer je bestel-ID en de e-mailgegevens van je bestelling in of ga, als je een geregistreerd gebruiker bent, onder Mijn account naar je Bestelgeschiedenis.

Het kan nadat je de bevestigingse-mail hebt ontvangen 24 tot 48 uur duren voordat de bezorgdienst de traceerinformatie in het systeem heeft bijgewerkt. Probeer het als je op je traceercode klikt en er geen informatie beschikbaar is later nog eens.