Alpinisme

Ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende alpinismeavontuur, van tips voor je uitrusting tot inspirerende verhalen van atleten.

Vind wat bij je past

Nanga
Parbat-expeditie

Dit is de alpinist
Hervé Barmasse

Hierbij presenteren we 's werelds
meest technische alpine laagjessysteem

BEKIJK DE VIDEO

Verken de technologie

Een innovatieve donsvakkenconstructie met schotten minimaliseert het volume en maximaliseert warmte, door het gebruik van 1000-cuin ProDown™ in een extreem lichtgewicht en luchtig product.

De meest geavanceerde ademend-waterdichte buitenkledingtechnologie ter wereld. Voor het eerst ooit hebben we luchtdoorlatendheid toegevoegd aan een waterdicht membraan.

Een revolutionaire ademende donsconstructie combineert zeer luchtdoorlatend buitenmateriaal met donsdichte schotten die ademende warmte bieden bij grote inspanning.

Deze geavanceerde technologie gebruikt een lusjesconstructie die gewicht en temperatuurregeling optimaliseert om de hele dag door comfort te bieden.

Deze prestatiegerichte basislaag gebruikt garens die actief vocht van de huid afvoeren naar de buitenkant van het kledingstuk.

Athlete Tested.
Expedition Proven.

Athlete Tested. Expedition Proven.

Bebsi Vigl

Hervé Barmasse

Hervé is geboren in de schaduw van de Matterhorn uit een familie van alpinisten en is een van 's werelds meest competente en gerespecteerde alpinisten. Hij is gedreven door een verlangen plekken te ontdekken waar nog niemand eerder is geweest en door een vastberadenheid om de grenzen van het mogelijke te verkennen.

Babsi Vigl is alpinist, schrijver en lid van het Oostenrijkse expeditieteam. Sinds het beklimmen van Cerro Torre in Patagonië in 2020 heeft ze uitgebreid geschreven over haar reis naar de top als alpinist en als vrouw zijnde.

BEKIJK DE VIDEO

Ontdek de Trans-Antarctica-Expedition

Elke reis is een mijlpaal.
In 1990 stuurde The North Face een internationaal team van onderzoekers op de eerste hondenslee-overtocht van Antarctica—een buitengewone fysieke prestatie van circa 6.500 onverbiddelijke kilometers.
Hun missie was het bestuderen van klimaatverandering om bewustzijn te creëren voor het bedreigde milieu van Antarctica. Hun partner was ontworpen om het koudste continent te trotseren. Het werd een barrière tussen mislukking en overwinning. Een symbool van verbondenheid dat de hele wereld bijeen bracht.