united to move the world forward

Beste buitenvrienden die zijn getroffen door Covid-19, vertel ons hoe we kunnen helpen!

Al meer dan 50 jaar worden we voortgedreven door ons doel om de wereld verder te brengen via verkenning — een beweging die in staat is om ons als individu en onderdeel van de globale gemeenschap samen en verder te brengen. Terwijl de wereld staat voor een ongekende uitdaging, zien wij het belang en de waarde van deze gemeenschap en de rol die we kunnen spelen in het helpen van mensen, locaties en organisaties om deze uitdaging te overwinnen. Daarom doneren we €1 miljoen om de outdoorgemeenschappen die verkenning mogelijk maken, te ondersteunen.

Al meer dan 50 jaar worden we voortgedreven door ons doel om de wereld verder te brengen via verkenning — een beweging die in staat is om ons als individu en onderdeel van de globale gemeenschap samen en verder te brengen.

LEES MEER

Terwijl de wereld staat voor een ongekende uitdaging, zien wij het belang en de waarde van deze gemeenschap en de rol die we kunnen spelen in het helpen van mensen, locaties en organisaties om deze uitdaging te overwinnen. Daarom doneren we €1 miljoen om de outdoorgemeenschappen die verkenning mogelijk maken, te ondersteunen.

PLEASE NOTE

Unfortunately we can't accept applications from travel or tourism related organizations or companies, existing tnf customers or third party retailers, non registered companies or charities. Or companies registered outside UK/DEU/ITA/FRA

WAT WE DOEN

Sinds 2010 steunen en bieden we financiële ondersteuning aan honderden organisaties die het buitenleven voor iedereen toegankelijk willen maken. De twee thema's hiervan: Enabling Exploration en Loving Wild Places.

ENABLING EXPLORATION

De wereld ontdekken zit in iedereen, maar de een loopt tegen meer obstakels aan dan de ander. Door mensen op deze manier te helpen empoweren, veranderen we de manier waarop we denken over het buitenleven, onszelf en onze plaats op de planeet. We stellen ons open voor de vele culturen en ervaringen die ons verbinden.

LOVING WILD PLACES

Al meer dan 50 jaar beschermen we ongerepte gebieden en creëren we verbindingen met buitenspeeltuinen, zowel op bergtoppen als in stadsparken. Buiten zijn brengt ongelooflijk veel fysieke en mentale voordelen met zich mee en we willen dat iedereen van het buitenleven kan genieten, nu en in de toekomst.