Emplyees

Ons merk wordt versterkt en aangedreven door onze werknemers, atleten en klanten. Met z'n allen houden we de normen en waarden van het merk hoog en komen we onze merkbelofte iedere dag opnieuw na. We leven het merk. Zodat het merk leeft.

BEKIJK VACATURES

We koesteren onze werknemers door ze te helpen bij hun professionele ontwikkeling. We bieden ze de kans om vrijwilligerswerk te doen en deel te nemen aan events, zodat hun band met onze merkmissie - Never Stop Exploring - nog verder wordt versterkt. Een Amerikaanse winkelmedewerker deelt zijn ervaring als lid van het team van The North Face:

Mike Karp

"Toen ik in 2009 in dienst kwam bij The North Face, was mijn idee van 'het buitenleven' een lekker dagje op de golfbaan. Maar sinds ik hier werk, heb ik al verschillende tochten van 5 kilometer hardgelopen, inclusief twee Warrior Dashes. Ik heb rotsen beklommen, gesnorkeld, gekajakt, getokkeld, gewandeld en gekampeerd; allemaal activiteiten die ik nog nooit eerder had ondernomen. En dan heb ik het alleen nog maar over de laatste paar jaar. De inspiratie voor deze activiteiten komt niet alleen van mijn collega's, maar ook van de houding die over het algemeen heerst bij The North Face. Het bedrijf houdt zich aan zijn mantra van 'Never Stop Exploring' en vindt het écht belangrijk om zowel werknemers als klanten te inspireren. Ik heb in mijn werkzame leven al voor een aantal retailbedrijven gewerkt, maar ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit voor een bedrijf heb gewerkt dat zoveel om zijn werknemers geeft als The North Face. Hier ben je niet zomaar een werknemer, hier ben je ambassadeur van The North Face. Dat is een grote, maar ook heel waardevolle verantwoordelijkheid. The North Face heeft mij de inspiratie gegeven om mijn leven om te gooien."

-  Mike Karp, Winkelmanager, The North Face - Philadelphia

TEAMBUILDING-TRIPS ONDER LEIDING VAN ATLETEN

 

Athlete-Led Team Building Trips

Een van de manieren waarop we mensen willen inspireren tot teamwork, is het bieden van kansen om werknemers te verbinden met de kernmissie van ons merk: verkenning. Tijdens leuke wandel- ski- en klimtochten met collega's kunnen werknemers zichzelf uitdagingen stellen. Alle tochten worden geleid door onze professionele atleten. Zo kampeerden in 2013 ruim 200 van onze Europese medewerkers samen in de buurt van de Mont Blanc voor de gigantisch zware Ultra Trail du Mont Blanc-race van The North Face. Voorafgaand aan de daadwerkelijke race konden ze samen hardlopen, wandelen of een kortere versie van de UTMB uitlopen.