Authentiek design,
geweldige stijl.

Omarm de originele ruige culturele spirit van de ’92 Rage-collectie - authentiek kleding die is geïnspireerd op de gewaagde en opvallende ski-jacks en fleeces met opdruk uit de snowboardscene van de jaren 90. De Collectie komt voort uit de outdoorstijlen en omvat de herlancering van originele en nieuwe modellen van streetwear in het gehele kledingcollectie voor heren en dames.

Uitbundige kleurencombinaties, baggy modellen en opvallende graphics die zijn geïnspireerd op de radicale levensstijl van alpine atleten, leven voort in deze speciale urban collectie. Voor meer jassen, tops en schoenen die geschikt zijn voor in de stad, kun je terecht bij onze urban-collectie.

Ruimvallende modellenGewaagde kleurencombinatiesGraphics die vol gas gaan

’92 RAGE
HEREN

’92 Retro Rage
Regenjas voor Heren

Met deze opvallende jas, geïnspireerd op onze originele Rage-jas, word je zeker gezien. Deze jas in de felle kleuren van de snowboard-subcultuur van de jaren 90 is gemaakt voor rebelse avonturiers die graag opvallen, maar niet nat willen worden.

’92 Rage Fleece Anorak/
Pullover voor Heren

Met deze opvallende pullover laat je zien dat je niet bang bent om dingen op een andere manier te doen. Deze jas, geïnspireerd op onze originele Rage-jas, geeft het gevoel van de rebelse snowboardcultuur van de jaren 90 weer. Een opvallende keuze voor voorjaarsavonturen.

’92 Rage
Fleece Herentrui

Durf anders te zijn in deze opvallende fleece trui geïnspireerd op onze originele Rage-jas. Voorzien van de felle kleuren uit de subcultuur-snowboardscene van de jaren 90, zorgt dit revolutionaire ontwerp dat je gegarandeerd opvalt bij je lenteavonturen.

’92 Rage Fleece
Broek voor Heren

Met deze comfortabele fleece broek val je zeker op, dankzij de heldere kleuren die zo zijn weggelopen uit de snowboard-subcultuur van de jaren 90. Doe de dingen eens helemaal anders op koude dagen, in dit rebelse ontwerp gebaseerd op onze originele Rage-jas.

’92 Rage Back-To-Berkeley-
Schoen voor Heren

Retro The North Face®-design in een futuristische vormgeving, dat is deze stevige lichtgewicht winterschoen. Deze schoen is voorzien van ademende mesh zodat je voeten niet te warm worden en beschikt over geavanceerde demping voor comfort tijdens lange wandelingen door de stad. Dankzij een temperatuurgevoelige buitenzool kun je door verbeterde tractie zelfs in ijskoude omstandigheden vertrouwen op de superieure grip.

’92 RAGE
DAMES

’92 Retro Rage-
Regenjas voor Dames

Dévoilez votre nature rebelle grâce à cette veste imperméable, une déclinaison subversive de notre modèle rétro préféré. Sa palette s'inspire de la subculture snowboard des années 1990. Son style ne compromet en rien sa fonctionnalité, et son tissu imperméable et résistant vous permettra de rester au sec et à l'aise.

’92 Rage Korte
Pullover voor Dames

Een pullover voor wie durft op te vallen. In deze trui zul je zeker gezien worden. Hij is geïnspireerd op onze originele Rage-jas met de buitenissige kleurencombinaties uit de subcultuur-snowboardscene van de jaren 90.

’92 Rage Korte
Pullover voor Dames

Een pullover voor wie durft op te vallen. In deze trui zul je zeker gezien worden. Hij is geïnspireerd op onze originele Rage-jas met de buitenissige kleurencombinaties uit de subcultuur-snowboardscene van de jaren 90.

’92 Rage Loungeshort
voor Dames

Geef je innerlijke rebel vrije teugels met deze sneldrogende short. Hij is geïnspireerd op onze originele Rage-jas met de felle kleuren uit de subcultuur-snowboardscene van de jaren 90. Het ontwerp heeft het uiterlijk van een rokje. Een rebelse keuze voor wie durft op te vallen.

Slide Ii-Slippers
voor Het Basiskamp

Draag deze stijlvolle slippers voor een sportieve look op het strand of bij het zwembad. Deze comfortabele slippers hebben een duurzaam, onder druk gevormd PU-voetbed en een watervriendelijke band, zodat je ze kunt aanhouden als je gaat peddelen op de rivier of zee.

Ontdek streetwear met een snowboardziel

heren

dames

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief