Eropuit met Pride

Wij willen dat exploratie voor iedereen is. Maar de waarheid is, dat er nog veel moet worden gedaan om te zorgen dat iedereen zich welkom voelt.

Scroll om te verkennen

Daarom doneren wij in de maand juni €1 voor elk product uit onze Pride-collectie aan Queer climb, GAYCS en aan The Mark Scott Leadership For Life Award.*

*During the month of June, we're donating €1 for every product from our Pride Collection to Queer climb, GAYCS and The Mark Scott Leadership For Life Award with a maximum donation of €25000.

*During the month of June, we're donating €1 for every product from our Pride Collection to Queer climb, GAYCS and The Mark Scott Leadership For Life Award with a maximum donation of €25000.

The Voices of Exploration

In iedereen zit een avonturier. Maar hoe en waarom we op verkenning gaan is voor iedereen verschillend.
Het is tijd om naar alle stemmen te luisteren en onze gemeenschappelijke liefde voor exploratie te delen.

Queerclimb is in 2016 in Berlijn opgericht door Finn Kargl, een queer en trans rotsklimgids en politiek activist. Het project biedt klimcursussen, workshops en activiteiten voor de gemeenschap met als doel mensen van alle leeftijden en achtergronden te ondersteunen.

GAYCS is in juni 2011 ontstaan met als hoofddoel door heel Italië een wijdvertakt netwerk op te bouwen dat op de eerste plaats alle LGBT-organisaties verbindt die al op sociaal en sportief vlak van de AICS (Italiaanse vereniging voor sport en cultuur) actief zijn.​

De Mark Scott Leadership for Life Award brengt meer dan 150 leerlingen van het examenjaar van 60 scholen in de Central Belt van Schotland bij elkaar. De deelnemers zijn afkomstig van verschillende sociale, economische, religieuze en culturele achtergronden, en samen zetten ze projecten op ten behoeve van hun plaatselijke gemeenschappen.

"We kunnen ze aanmoedigen om ook die wereld te leren kennen door
het platteland voor iedereen diverser en relevanter maken, ongeacht geslacht,
seksualiteit, ras of vaardigheid"

Kayden Grieve, deelnemer aan de Mark Scott Leadership For Life Award 

"Queerclimb is een project voor queer en vrouwelijke klimmers om te verbinden, te leren en te trainen in een omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt."

Finn Kargl, oprichter van Queer Climb​