THE PINNACLE PROJECT

MANCHESTER

The North Face® JD Sports

Breng samen met ons een hommage aan de culturele impact van een hele bijzondere stad.

#PinnacleProject

Herbeleef het evenement

THE PINNACLE PROJECT

BERLIN

Bread&&Butter

by zalando

De stijl- en cultuur-pop-up

#PinnacleProject

Herbeleef het evenement

THE PINNACLE PROJECT

Italië

The North Face® is het
#PinnacleProject gestart met de meest iconische
pop-up ooit: middenin de Dolomieten!

Herbeleef het evenement

THE PINNACLE PROJECT

De openingsavond van de allereerste The North Face®-winkel zal niemand snel vergeten. Op 26 oktober 1966 stond een nederige outdoor-winkel op de North Beach van San Francisco vol met een excentrieke groep punky klimmers, fashionista's, activisten, leden van de "high society" en lokale beatniks. Een paar vriendelijke bikers bemanden de deur terwijl de aanwezigen uit hun dak gingen op de muziek van de legendarische band The Grateful Dead, die op een geïmproviseerd podium stond. Die avond werd duidelijk wat de echte The North Face®-spirit is.

Het is nu meer dan 50 jaar later en we zijn er enorm trots op dat we, als eerbetoon aan die avond, de grenzen van het avontuur wederom verleggen.

Ons Pinnacle Project nodigt rebelse geesten uit om samen nieuwe trends op het gebied van outdoor, mode, design en muziek te ontdekken en creëren. Het begon allemaal met onze pop-up op 2100 meter hoogte midden in de Dolomieten. Daarna organiseerden we een exclusief evenement vol stijl en cultuur in Berlijn. En we sluiten de reeks af met een unieke nacht met muziek, een feestelijke sfeer en bijzondere collecties in Manchester.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF