THE PINNACLE PROJECT

Italië

The North Face® opent zijn meest iconische pop-up aller tijden

#PinnacleProject

NU VERKENNEN

THE PINNACLE PROJECT

berlin

EVENT STARTS IN:
0
DAGEN
0
UUR
0
MINUTEN
0
SECONDEN

THE PINNACLE PROJECT

manchester

EVENT STARTS IN:
0
DAGEN
0
UUR
0
MINUTEN
0
SECONDEN

THE PINNACLE PROJECT

De openingsavond van de allereerste The North Face®-winkel zal niemand snel vergeten. Op 26 oktober 1966 stond een nederige outdoor-winkel op de North Beach van San Francisco vol met een excentrieke groep punky klimmers, fashionista's, activisten, leden van de "high society" en lokale beatniks. Een paar vriendelijke bikers bemanden de deur terwijl de aanwezigen uit hun dak gingen op de muziek van de legendarische band The Grateful Dead, die op een geïmproviseerd podium stond. Die avond werd duidelijk wat de echte The North Face®-spirit is.

Het is nu meer dan 50 jaar later en we zijn er enorm trots op dat we, als eerbetoon aan die avond, de grenzen van het avontuur wederom verleggen. We openen namelijk onze meest iconische pop-up aller tijden, op een hoogte van 2100 meter in het hart van de Dolomieten!

De iconische opening vormt de aftrap van ons Pinnacle Project, waarin we rebelse geesten uitnodigen samen nieuwe trends op het gebied van outdoor, mode, design en muziek te ontdekken en creëren. Na het evenement in Italië zal het project in het najaar naar Berlijn en Manchester afreizen. En dat is nog niet alles: er zullen ook felbegeerde limited editions verkrijgbaar zijn.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF