The Virtual Apex

NEVER STOP EXPLORING

FALL22

Drie woorden. Apart betekenen ze niet zoveel. Maar waar ze samen voor staan, is fundamenteel: NEVER STOP EXPLORING. Dit is niet alleen wat we doen, maar dit zijn wij. Bij The North Face zit de behoefte om te verkennen in ons DNA.


Vanaf het begin, in 1966, hebben we ons in het onbekende gestort. We durfden dingen te ontregelen en de status quo te bevragen. We zeiden ‘wat dan nog?’ and ‘waarom niet?’. Bovendien zou het feit dat een outdoorbedrijf is opgericht in het hart van een grote stad als San francisco duidelijk moeten maken dat wij erin geloven dat exploratie overal gebeurt.


Voor ons is exploratie een mindset, een benadering en een manier om de wereld te beleven. Dus of je nu een nieuwe berg beklimt, of een nieuwe buurt verkent, als verkenners zijn we allemaal met elkaar verbonden.


De NSE-collectie is hier een eerbetoon aan. NSE is geworteld in ons bergerfgoed, haalt inspiratie uit culturele bewegingen, bouwt op innovatie en omarmt stadse ontwerpen. En daarmee is NSE een hommage aan onze iconen, onze ervaring met het outdoorleven en exploratie in het algemeen.


Voor de creatie van elke lifestylecollectie duiken we in onze archieven en durven we anders te denken over wat we vinden. We zoeken de zeldzaamheden, de afwijkingen, de onregelmatigheden. Maar ook de herinneringen en het vertrouwde - de identificerende factoren die The North Face bepalen. Elke collectie is uniek, maar in zijn geheel zijn ze verbonden door hun omarming van innovatie, individualiteit en inspiratie.


Dus pak je schroom, je vooroordelen en je angsten op en dump ze ergens. Je hebt ze niet nodig waar we naartoe gaan.