Ontdek ons exclusieve cadeau alleen voor leden

meer info

Gebouwd voor avontuur.
Geboren om te ontregelen.

Avontuur komt in vele vormen. Van oproerige rebellengeluiden tot ingetogen daden van originaliteit, De NSE-collectie van dit seizoen viert ze allemaal.

alt
alt

shop nu

alt

shop nu

NEVER STOP EXPLORING

alt
alt

shop nu

“Ik voel me net zo vrij in de natuur als op het podium, en op een vreemde manier duidt dat op een verwantschap die me tot beide aantrekt; vrijheid en het gevoel dat iedereen welkom is.”

alt

shop nu

alt
alt

shop nu

NEVER STOP EXPLORING

alt
alt

shop nu

alt
alt
alt

shop nu

alt
alt

shop nu

alt
alt
alt
alt

shop nu

alt
alt
alt

Geïnspireerd door het nachtelijke hedonisme van de vroege jaren 2000 en ondersteund door de haarscherpe teksten van de Londense artiest Kam-BU, roept onze eerste drop de extatische energie van vrije expressie op.

Geboren in Nottingham, opgegroeid in Londen. Kam-BU is een opkomende artiest en klimaatactivist. Zijn unieke sound is een knipoog naar UK-rap maar pleit ook voor de rave-cultuur en zijn Jamiaicaanse roots.

Kam's andere grote passie ligt in de rust en stilte van het buitenleven. Wanneer hij niet in de studio of op tournee is, vind je Kam in zijn volkstuin of op plaatselijke groene plekken waar hij samenwerkt met de London Wildlife Trust.

Zowel op als buiten het podium is hij een actieve stem in de strijd voor een duurzamer leven, terwijl zijn nieuwe single "Live-O" een rave-ready loflied is over het opnieuw aanwakkeren van avontuur door de kracht van muziek, een ode aan de 'free party'-cultuur en forest raves.

alt

Ontvang een speciaal cadeau met de NSE-collectie.

De eerste 30 XPLR Pass-leden die de drop shoppen, ontvangen een speciale NSE-editie vinylplaat van "Live-O", de nieuwe single van Kam-BU. Elke plaat is gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbaar plastic en kan worden gepersonaliseerd met een set gratis stickers.

Live-O

NSE presenteert de nieuwe single van Kam-BU