Wij ondernemen actie. En jij?​

Onze atleten ondernemen actie om hoop te geven. Ze staan samen op tegen klimaatverandering door druk uit te oefenen op de wereldleiders om de gezamenlijke doelstellingen van COP26 te verwezenlijken.

Livegesprek met
Xavier De Le Rue​

Onze atleten laten hun
stem horen tijdens COP26.

Actieplan
op COP26

COP26 brengt leiders van 197 landen samen met als doel ze te verbinden in de strijd tegen klimaatverandering. Versneld actie ondernemen voor de doelstellingen van de Overeenkomst van Parijs en het Raamverdrag van de VN inzake klimaatverandering staan bovenaan de agenda.

Het voortouw nemen

Onze atleten staan op in de strijd tegen klimaatverandering.
Ze vragen om gedurfde actie van onze wereldleiders op de COP26-klimaattop.​

Onze planeet beschermen

We weten dat wij ook niet perfect zijn, maar we komen in actie om onze planeet te beschermen en vooruitgang te boeken met onze doelstellingen voor duurzaamheid. We streven ernaar de best presterende producten te ontwerpen en werken er hard aan onze impact te verminderen op de plekken waar we verkennen.

Duurzame doelstellingen

We hebben onszelf het ambitieuze doel gesteld om te garanderen dat alle producten die we maken, gemaakt zijn met gerecyclede, regeneratieve, biologische of verantwoord verkregen, hernieuwbare materialen.

Kleding een tweede
leven geven

Ons doel is een kringloopsysteem te ontwikkelen om gebruikte kleding te recyclen en de ruwe materialen te hergebruiken, zodat ze niet bij het afval terecht komen.

We hebben al initiatieven ontwikkeld op dat gebied, en onze eerste specifiek voor circulariteit ontworpen producten worden in 2022 voor het eerst gelanceerd.​

Doordacht verpakt

Ons doel is om tegen 2025 plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik te elimineren. In de tussentijd werken we eraan om de overige productverpakking te reduceren en verpakkingen te ontwerpen die recyclebaarder zijn.

We gebruiken alleen gerecycled materiaal voor hanglabels en kartonnen dozen voor transport.

Kleinere voetafdruk achterlaten

Samen met onze leveranciers zoeken we naar oplossingen om hen te helpen ook hun ecologische voetafdruk te verkleinen. We werken ook samen met detailhandelaars die zowel onze missie als onze waarden delen.

Samen ondernemen we actie om hoop te geven.