The North Face

NEVER STOP
EXPLORING

MEER ONTDEKKEN

Jassen voor de nieuwe avonturier

Wees voorbereid om op elk moment snel in beweging te komen.

The North Face

ThermoBall™- jassen

Licht en veelzijdig: hij past overal in. De ThermoBall™ is een jas voor mensen die nooit stilzitten. Voor die momenten dat je behoefte hebt aan flexibiliteit.

The North Face

Apex Flex- jassen

Bij extreme weersomstandigheden kun je op de Apex Flex vertrouwen. Hij houdt de regen buiten en de warmte binnen, of je nu de bergen in gaat of de stad onveilig maakt.

The North Face

Nuptse jassen

Onze nieuwe donsjas met vulkracht 700, geïnspireerd door onze iconische jas ontworpen in 1996 met een revolutionaire pocketconstructie, is een verbeterde replica van het origineel.

03 The North Face The North Face

Het symbool voor wereldwijde avonturen #NeverStopExploring

Onze diverse avonturiers hebben één gemeenschappelijk doel: hun stempel drukken op de wereld door op ontdekking te gaan.

The North Face The North Face
Okiem
@OkiemOfficial
Pianist-componist Okiem combineert piano en synthesizer met orkestinstrumenten om tot zijn kenmerkende 'Cinematic Classical'-sound te komen. Hij treedt wereldwijd live op en weet daarbij telkens het publiek in vervoering te brengen, en zo bouwt hij zijn prille reputatie als muzikaal fenomeen uit.
The North Face The North Face
German Adventurer
@germanadventurer
Onze Duitse avonturier is Thomas, een fotograaf met een eindeloos verlangen om alle uithoeken van de wereld te verkennen. Via zijn foto's neemt Thomas zijn publiek mee op zijn reizen, en dat motiveert vele mensen om plekken te ontdekken die ze anders nooit hadden bezocht.
The North Face
Marie Mouroum
@marie.mouroum
De Berlijnse actrice en stuntvrouw Marie Mouroum is onderlegd in de oosterse vechtsporten. Dankzij haar rollen in kassuccessen als Black Panther en Avengers: Infinity War heeft ze een carrière uitgebouwd waarbij ze elke dag haar geestelijke en lichamelijke grenzen opzoekt.
The North Face The North Face The North Face
Sophie Everard
@sophiemadtolive
Sophie is het brein achter 'Mad to Live' en 'Mad to Live Retreats'. Ze documenteert al haar creatieve projecten, fitnessroutines en ontdekkingstochten, en inspireert zo talloze mensen om het avontuur op te zoeken, ook in het leven van alledag.