It's Great Out There

It's Great Out There

Bij The North Face zijn we dol op het buitenleven. Het zit in ons DNA en maakt ons tot wat we zijn. 

Onze wens om deze passie te delen is de motor geweest achter de oprichting van It's Great Out There - een organisatie zonder winstoogmerk, gesteund door de belangrijkste outdoormerken van Europa en andere gelijkgezinden, die tot doel heeft mensen te inspireren en de mogelijkheid te bieden om naar buiten te gaan.

Het is belangrijker dan ooit om mensen naar buiten te krijgen. We hebben een belangrijke rol te spelen en proberen de trend van een steeds minder gezonde maatschappij te keren. En we zijn ervan overtuigd dat we dat het best kunnen doen door mensen in beweging en in de natuur te brengen.

Ook willen wij iets terugdoen voor al die miljoenen liefhebbers van het buitenleven. Voor hen, en voor iedereen in Europa, willen wij het buitenleven en de algemene infrastructuur die nodig is om ervan te genieten, faciliteren en bevorderen.

En dat doen we via It's Great Out There. Het is een organisatie zonder winstoogmerk die mensen inspireert en in staat stelt naar buiten te gaan. Dit wordt gedaan door projecten en evenementen te steunen die tot doel hebben mensen in alle landen in Europa in beweging te krijgen in de natuur en door via meerdere kanalen bekendheid te geven aan deze activiteiten zodat er zo veel mogelijk mensen aan kunnen deelnemen. 

The North Face is er trots op dit belangrijke initiatief te kunnen steunen en zal nauw samenwerken met It's Great Out There om overal meer mensen te inspireren om naar buiten te gaan. Ga voor meer informatie naar www.itsgreatoutthere.com.