Communities

Communities

De communitymanagers van The North Face hebben als doel mensen in grote Europese steden over te halen om weer te genieten van de natuur. Ze betrekken en motiveren mensen in en om onze winkels om eropuit te trekken door wekelijkse trainingssessies te organiseren, workshops te houden en weekendactiviteiten op touw te zetten.

Dit varieert van Mountain Athletics-training en masterclasses buitenfotografie tot trailrunningweekenden: onze communitymanagers helpen op bijzondere wijze lichaam, geest en ziel te verlichten.


MAAK KENNIS MET ONZE COMMUNITYMANAGERS

Jen Slater, communitymanager The North Face, Regent Street, Londen

Jen is gek op het buitenleven en er absoluut van overtuigd dat er voor iedereen wel een passende buitensport is te vinden. Zelf is ze overal voor in, zolang ze maar niet stil hoeft te zitten.

Van klimmen, trailrunning en yoga op een paddleboard tot wildwatervaren: Jen is het ultieme voorbeeld van de moderne avonturier.

Als onze communitymanager in Londen steekt ze een boel van haar energie in mensen kennis laten maken met outdooractiviteiten. Dit kan middels een reeks wekelijkse evenementen, het aangaan van samenwerkingen met plaatselijke clubs en organisaties of door simpelweg contact te leggen met de andere gepassioneerde avonturiers die de stad rijk is.

Jens missie is wat haar betreft geslaagd als ze ook maar een persoon heeft weten te bereiken en ertoe heeft geïnspireerd om de wereld buiten het beton van de stad te ontdekken en te verkennen.