Outdoor Participation

We hebben een passie voor het buitenleven en alle manieren waarop je hiervan kunt genieten: van ontdekkingstochten in je achtertuin tot expedities in de Himalaya.

HET IS ONS DOEL DE VOLGENDE GENERATIE AVONTURIERS EN NATUURBESCHERMERS TE INSPIREREN DOOR HEN TE HELPEN AL HET MOOIS TE ONTDEKKEN DAT DE NATUUR TE BIEDEN HEEFT.

 

Meer dan 65% van de kinderen in Europa krijgt dagelijks niet genoeg lichaamsbeweging. Uiteindelijk is het onze verantwoordelijkheid de volgende generaties atleten en enthousiastelingen te inspireren en te ontwikkelen.

Om een mondiale beweging op gang te brengen met mensen die van het buitenleven en de natuur houden en zich willen inzetten om de natuur te beschermen, verwelkomen we elke nieuwe outdoorliefhebber. Naast deze activiteiten steunen we ook organisaties zonder winstoogmerk bij het ontwikkelen van programma's die deelnemers in contact brengen met recreatieve mogelijkheden dicht bij huis en die contact leggen met jonge leiders om hen te inspireren de natuur te ontdekken en te beschermen.