Social Responsibility

Sociale verantwoordelijkheid

Bij The North Face werken we er hard aan om voor de mensen die aan onze producten werken een veilige en positieve werkomgeving te realiseren. Via ons moederbedrijf VF Corporation hebben we belangrijke stappen genomen betreffende de evaluatie en verbetering van werkomstandigheden op locaties waar deze nog onvoldoende waren.

De manier waarop The North Face sociale compliance aanpakt, wordt versterkt door onze inclusie in de internationale toevoerketen en de compliancestructuur van moederbedrijf VF Corporation. VF heeft voor de volledige toevoerketen een aantal sociale, milieutechnische en ethische standaarden vastgesteld die worden ondersteund en gehandhaafd door een team van SAI-gecertificeerde compliance-auditors.

Om zeker te zijn van compliance, voeren we jaarlijks audits uit om te verifiëren of onze partners de “Opdrachtvoorwaarden” en “Internationale complianceprincipes” van VF naleven. Kom meer te weten over wat VF doet om in landen als Bangladesh verandering teweeg te brengen, hoe we sociale compliance benaderen en hoe we sterke relaties opbouwen met onze internationale productiepartners.