DANKZIJ DEMPING KUN JE LANGER BLIJVEN LOPEN

De Endurus-hardloop- en wandelschoenen bieden dempende ondersteuning tijdens lange afstanden in de bergen en beschikken dankzij onze nieuwe XtraFoam™-middenzooltechnologie over meer schuim dan ooit. We hebben zachter schuim aan de kern toegevoegd en dit omgeven met een rand steviger schuim, zodat je een soepele en comfortabele loop hebt die stabiel is op oneven terrein.
Of je nu bergen beklimt of hardloopt over nauwe singletracks, vermoeide voeten zullen je avontuur niet bederven.

HEREN

DAMES

XTRAFOAM™-TECHNOLOGIE

1.
XTRAFOAM™-KERN
Dit gepatenteerde mengsel van EVA biedt een dempend gevoel, waardoor je vanaf het moment dat je je schoenen aantrekt tot het einde van de dag van optimaal comfort verzekerd bent.
2.
OMTREK MIDDENZOOL VAN EVA
Dit schuim is gemaakt van EVA met een iets hogere dichtheid en biedt structuur rondom de zachte kern om inherente stabiliteit te bieden.
3.
ESS SNAKE PLATE™
EVA met een hogere dichtheid rondom gevoelige gebieden van de voet beschermt tegen bezeren door steentjes.
4.
VIBRAM® XS TREK-BUITENZOOL
De voor lange wandelingen geschikte profielzool en het rubberen mengsel voor hoge prestaties bieden gezamenlijk duurzame tractie voor veel terreinen.

DE NIEUWE
XTRAFOAM™-SCHOENEN

 • Endurus™ Hike Mid GTX-schoenen

  Als je maar één paar schoenen mocht kiezen voor het hele jaar, dan zouden het deze zijn. De Endurus™ Hike Mid GTX-herenschonen zijn waterdicht, ademend en ongelooflijk comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor veel verschillende bergactiviteiten. Aan de buitenkant sluit de GORE-TEX®-technologie de nattigheid buiten zodat je voeten altijd droog blijven. Aan de binnenkant voorkomt een FlashDry™-binnenkraag blaren en houdt je droog. De hogere pasvorm biedt je enkels meer ondersteuning en bescherming. De innovatieve nieuwe XtraFoam™-middenzool aan de onderkant dempt herhaalde belasting en keert weer terug naar zijn oorspronkelijke staat: maximale comfort, steun en duurzaamheid. Dit gecombineerd met een zacht OrthoLite®-voetbed geeft je het gevoel dat je op wolken loopt. Ook voor grip is gezorgd met de Vibram® XS Trek-buitenzool, die genoeg pit heeft om je op zelfs de gladste ondergrond overeind te houden.

 • Endurus™ Hike GTX-schoenen

  Onze Endurus™ Hike GTX-herenschoenen - waterdicht, ademend en ongelooflijk comfortabel - zijn de perfecte keuze voor tochten in uitdagende, veranderende condities. Aan de buitenkant sluit de GORE-TEX®-technologie de nattigheid buiten zodat je voeten altijd droog blijven, aan de binnenkant voorkomt een FlashDry™-binnenkraag blaren en voert zweet af. De innovatieve nieuwe XtraFoam™-middenzool aan de onderkant dempt herhaalde belasting en keert weer terug naar zijn oorspronkelijke staat: maximale comfort, steun en duurzaamheid. Een zacht OrthoLite®-voetbed geeft het gevoel dat je op wolken loopt, terwijl de Vibram® XS Trek-buitenzool zorgt voor maximale grip op verschillende ondergronden.

 • Endurus™ TR-hardloopschoenen

  Prestatie, zachtheid en ondersteuning; de Endurus™ TR-hardloopschoenen voor heren zijn perfect geschikt voor zware paden. Hard en oneffen terrein stelt niets meer voor met de XtraFoam™-middenzool, een nieuwe innovatie van The North Face® die bestand is tegen herhaalde belasting en weer terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat, voor jarenlang maximaal comfort en maximale ondersteuning en duurzaamheid. Aan de onderkant zorgt een Vibram®-zool met veel tractie voor de beste grip op alle oppervlakken, terwijl de FlashDry™-stof op de kraag blaren en zweet voorkomt voor pijnvrij lopen.

 • Endurus™ Hike Mid GTX-schoenen

  Als je op zoek bent naar een paar duurzame wandelschoenen die bestand zijn tegen veranderende en uitdagende condities, dan zijn onze Endurus™ Hike Mid GTX-damesboots perfect voor jou. De GORE-TEX®-technologie sluit de nattigheid buiten zodat je voeten altijd droog blijven, aan de binnenkant voorkomt een FlashDry™-binnenkraag blaren en voert zweet af. De hogere pasvorm biedt je enkels meer ondersteuning en bescherming. De innovatieve nieuwe XtraFoam™-middenzool aan de onderkant dempt herhaalde belasting en keert weer terug naar zijn oorspronkelijke staat: maximale comfort, steun en duurzaamheid. Dit gecombineerd met een zacht OrthoLite®-voetbed geeft je het gevoel dat je op wolken loopt. Ook voor grip is gezorgd met de Vibram® XS Trek-buitenzool, die genoeg pit heeft om je op zelfs de gladste ondergrond overeind te houden.

 • Endurus™ Hike GTX-schoenen

  Als waterdichte bescherming, ventilatie en comfort hoog op je verlanglijstje staan, ga dan voor de Endurus™ Hike GTX-damesschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt voor uitdagende en veranderende wandelcondities en voorzien van GORE-TEX®-technologie om nattigheid buiten te sluiten en hebben een FlashDry™-binnenkraag tegen blaren en om zweet af te voeren. De innovatieve nieuwe XtraFoam™-middenzool dempt herhaalde belasting en keert weer terug naar zijn oorspronkelijke staat: maximale comfort, steun en duurzaamheid. Dit gecombineerd met een zacht OrthoLite®-voetbed geeft je het gevoel dat je op wolken loopt. Ben niet bang voor oneffen of nat terrein: de Vibram® XS Trek-buitenzolen bieden genoeg grip om je overeind te houden.

 • Endurus™ TR-hardloopschoenen

  Prestatie, zachtheid en ondersteuning; de Endurus™ TR hardloopschoenen voor dames zijn de perfecte keuze als je moeilijke paden moet bedwingen. Ongeacht hoe hard en oneffen het terrein wordt, vertrouw op de XtraFoam™-middenzool voor maximaal comfort en maximale steun en duurzaamheid. Het is een nieuwe innovatie van The North Face® die bestand is tegen herhaalde belasting en weer terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat. Aan de onderkant zorgt een Vibram®-zool met veel tractie voor de beste grip op alle oppervlakken, terwijl de FlashDry™-stof op de kraag blaren en zweet voorkomt voor pijnvrij lopen.