Verken de systemen

Er is één eenvoudige regel in de bergen: draag alleen wat essentieel is. Dit is het uitgangspunt voor elke laag in dit systeem, zodat je een zeer lichte uitrusting kunt dragen waarmee je zo hoog, steil en snel mogelijk kunt klimmen.

Alleen het essentiële

Toerskiën is de puurste vorm van alpinisme. En je hebt er alleen het essentiële bij nodig. Daarom biedt elke laag duurzaamheid, eenvoud en minimalisme.

NU WINKELEN

Technologie:

Gepatenteerde membraantechnologie voor ondoordringbare bescherming die ademt.

Je hebt licht en je hebt verbazingwekkend licht.

Elke gram telt op de berg. Door zorgvuldig de juiste materialen te selecteren en niet-essentiële zaken achterwege te laten, blijft elke laag zeer licht, minimalistisch en duurzaam.

NU WINKELEN

Leef snel. Blijf veilig.

Om snel door de bergen te kunnen bewegen, zijn buitengewone vaardigheden en finesse vereist. Onze kinetische alpinekit vermindert slingeren, beperkingen en frictie en zorgt voor maximale beweging en comfort voor afdalingen met hoge snelheid.

NU WINKELEN

Kinetische alpine-pasvorm:

De kinetische alpine-pasvorm, ontworpen voor allerlei bergactiviteiten en fysieke eisen, voldoet aan de behoeften van een lichaam dat continu in beweging is.

Hilaree O’Neill

Hilaree is geboren en getogen in het noordwesten van de VS en begon op haar 3e te skiën op de Stevens Pass in het Cascade-gebergte in Washington. Hilaree heeft een passie voor verkennen, bergen en skiën en heeft skiafdalingen volbracht op een aantal van de bijzonderste bergketens op aarde.

"Wat ik zo geweldig vind aan toerskiën is dat je dezelfde berg twintig keer kunt beklimmen en het toch elke keer weer anders is. Het is een avontuur zonder einde."

HILAREE O'NEILL, TOERSKIËR

ONTDEKKEN

Alpinisme

ONTDEKKEN

Expeditieklimmen