Verken de systemen

Voor elke expeditie is een betrouwbare partner nodig. Daarom is elke laag in dit systeem zodanig ontworpen dat je erop kunt vertrouwen. Met compromisloze, ingebouwde lichtgewicht bescherming, warmte en functionaliteit, zodat je je kunt focussen op wat gaat komen.

Houd het licht

Voorbereiding is essentieel als je meerdere weken in extreme condities op grote hoogte wilt overleven. We hebben veel nagedacht over en hard gewerkt aan dit Mountain System, met de lichtste materialen voor meerdere lagen zodat je in beweging kunt blijven.

NU WINKELEN

technologie:

Technologie is alles

Op de berg vragen extreme condities om de juiste balans tussen gewicht en functionaliteit. Bij het ontwerpen van onze lagen maken we altijd gebruik van de nieuwste technologie, om precies te kunnen bieden wat essentieel is. En dankzij de weerbestendige materialen kun je altijd doorgaan.

NU WINKELEN

No-nonsense- functionaliteit

Bij het ontwerpen van dit systeem hebben we elk detail van een beklimming zeer grondig bestudeerd. Wekenlang in de bergen doorbrengen, kan zijn tol eisen. En onze uitrusting wordt gedurende het hele traject gebruikt. Het resultaat is een minimalistisch laagjessysteem dat je bewegingen maximaliseert en slijtage vermindert.

NU WINKELEN

technologie:

Tamara Lunger

Tamara Lunger is opgegroeid in Zuid-Tirol, Italië. Op 14-jarige leeftijd kondigde ze aan dat ze op een dag een berg van 8000 meter hoog zou beklimmen. Ze kwam deze belofte na op haar 23e en was daarmee de jongste vrouw die de top van de Lhotse bereikte. Deze berg van 8516 meter bevindt zich in de Himalaya en is de op drie na hoogste berg ter wereld.

"Elk moment dat ik in de bergen doorbreng, word ik me meer bewust van wie ik ben."

Tamara Lunger, Expeditielid

VERKEN

Alpinisme

VERKEN

Big Wall Climbing