Verken de systemen

Elke laag is speciaal voor alpinisme ontworpen en geschikt voor verschillende beklimmingen in weersomstandigheden en landschappen die aan verandering onderhevig zijn. Het resultaat is een lichtgewicht, functionele en flexibele uitrusting die je op elk moment kunt aanpassen.

Licht is het beste

Bij alpinisme draait het om snel denken. En sneller bewegen. Daarom denken we over elke gram en elk kenmerk na en ontwerpen we lagen voor je die zo licht mogelijk zijn.

NU WINKELEN

Technologie:

Warmte die ademt

Een lichte uitrusting is belangrijk. Maar warm blijven is het voornaamste. Onze oplossing met laagjes bevat de laatste technologie, zodat in de kou je lichaamswarmte wordt vastgehouden en het vocht buiten blijft.

NU WINKELEN

Technologie:

Vorm is functionaliteit

Alpinisme wordt gekenmerkt door verschillende klimtechnieken. Rekening houdend met veranderende weersomstandigheden en landschappen, voldoet onze kinetische alpine-pasvorm aan de behoeften van een lichaam dat continu in beweging is.

NU WINKELEN

Kinetische alpine-pasvorm:

De kinetische alpine-pasvorm, ontworpen voor allerlei bergactiviteiten en fysieke eisen, voldoet aan de behoeften van een lichaam dat continu in beweging is.

Hansjörg Auer

Hansjörg Auer is altijd van mening geweest dat bergen voor spanning en nieuwe ervaringen zorgen. Of hij nu een nieuwe route klimt of een top bereikt waar nog nooit een klimmer is geweest, hij blijft het opwindend vinden. Zijn eerste beklimming van de Kunyang Chhish East (7400 m) in 2013 was een van de mijlpalen van het hedendaagse alpinisme.

Alpinisme is een passie waarbij je altijd heen en weer wordt geslingerd tussen gezond verstand en waanzin. Ik vind het geweldig om vol passie bezig te zijn.

Hansjörg Auer, alpinist

VERKEN

Expeditieklimmen

VERKEN

Big Wall Climbing