Wat is een 3-in-1-jas?

 

Een 3-in-1-jas is een combinatie van twee jassen die samengevoegd kunnen worden om één jas te vormen. Iedere jas kan ook apart gedragen worden. Als je ze aan elkaar ritst, bieden ze extra warmte en bescherming tegen de elementen.

The North Face 3-in-1-jassen zijn een uitstekende keuze voor buitenactiviteiten. Ze vormen een aanpasbare, flexibele oplossing die je tijdens alle seizoenen Kunt dragen, vooral wanneer het weer onvoorspelbaar is. 

Waaruit bestaat een 3-in-1-jas?

Een 3-in-1-jas bestaat normaal gezien uit een waterdichte, ademende buitenste jas, die ook wel een ‘shell’ genoemd wordt, en een warme, fleece-achtige jas die je eronder kunt dragen. Je kunt kiezen of je ze apart of samen draagt, waardoor je de keuze hebt uit drie jassen: perfect voor veranderlijk weer.

Als je de buitenste jas op zichzelf draagt, blijf je droog als het regent. Ook zonder de fleecevoering is hij warm en vormt het weer geen enkel probleem. De buitenste jassen van onze 3-in-1-jassen zijn uitgevoerd in meerdere materialen en bevatten verschillende technische specificaties, zoals FUTURELIGHT™ and DryVent™, die optimale ademende technologie en bescherming bij nat weer bieden. 

De fleece binnenjassen zijn dankzij hun optimaal isolerende en ademende stoffen speciaal ontwikkeld om je warm te houden. Wanneer je ze los draagt, vormen ze een praktisch alternatief voor een trui. In combinatie met de buitenjas worden ze echter een integraal onderdeel van je buitenkleding, of je nu gaat trekken in de bergen of een wandeling maakt door het winterse landschap.

De voordelen van een 3-in-1-jas

Het grootste voordeel van een 3-in-1-jas is zijn veelzijdigheid: je kunt hem aan ieder weertype aanpassen. Draag alleen de fleece laag wanneer het koel maar droog is, of alleen de shell als het regent. Is het zowel koud als nat buiten? Dan draag je ze samen.

Een ander voordeel van een 3-in-1-jas zit hem in de kosten: je bespaart geld omdat je niet meerdere jassen voor meerdere seizoenen hoeft te kopen, maar in plaats daarvan één jas voor alle seizoenen koopt.

Al onze 3-in-1-jassen zijn op verantwoordelijke wijze gemaakt en zijn zeker duurzaam te noemen. Mocht je je jas echter weg willen doen, breng hem dan naar een van onze The North Face-winkels of -outlets, zodat hij in ons Clothes the Loop-programma gerecycled kan worden.

Hoe kies je een 3-in-1-jas?

Voor dat je op zoek gaat naar de perfecte 3-in-1-jas, denk dan even na over hoe jij je jas gaat gebruiken. Ga je hem dragen om in alle seizoenen trektochten te kunnen maken? Of draag je hem alleen als je op stap gaat? Dat bepaalt namelijk welke eigenschappen je in je jas zoekt.

Onze collectie heren- en dames Triclimate 3-in-1-jassen is flexibel en functioneel; zorgvuldig samengesteld om je in alle weersomstandigheden te beschermen en er lekker op uit te laten gaan. Voor iedereen is er wel een kleur en stijl die past.

Sommige jassen van The North Face zijn speciaal ontworpen om licht te zijn, zodat je ze tijdens een wandeling makkelijk mee kunt nemen in je rugzak. Andere hebben een donsvulling om extra warmte te bieden. Daarnaast hebben we 3-in-1-jassen die extra bescherming tegen de wind bieden, zodat je het hele jaar door naar buiten kunt. Dankzij de filters op de website kan je makkelijk vinden waarnaar je op zoek bent. Zo vind je vast de jas die bij jou past.