bestellingen

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren als deze nog niet is verzonden?

Zodra de bestelling is bevestigd, is het nagenoeg onmogelijk om deze nog te wijzigen of te annuleren. We proberen bestellingen zo snel mogelijk te verwerken om aan onze gestelde levertijden te voldoen. Aangezien je herroepingsrecht hebt, kun je de producten wel aan ons retourneren. Raadpleeg voor meer informatie onze Verkoopvoorwaarden of ons Retourbeleid

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas kunnen we op dit moment geen telefonische bestellingen aannemen.

Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is ontvangen?

Zodra je je transactie hebt voltooid, ontvang je op het door jou verstrekte e-mailadres een bestelbevestiging. Neem als je geen bestelbevestiging hebt ontvangen contact op met onze klantenservice. We raden je te allen tijde aan om de status van je bestelling te controleren. Ga hiervoor naar Bestelling volgen, voer vervolgens je referentienummer en je e-mailadres in en verzend je verzoek.

Wat voort soort e-mails kan ik verwachten met betrekking tot mijn bestelling?

Bestelbevestiging Middels deze e-mail wordt bevestigd dat we je bestelling hebben ontvangen. Deze e-mail verschijnt enkele minuten nadat je je bestelling hebt geplaatst in je Postvak IN. Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid. Als een product nadat de bestelling is geplaatst niet beschikbaar blijkt te zijn, nemen we contact met je op en word je gerestitueerd voor de onvolledige/geannuleerde bestelling.

Bezorginformatie Deze e-mail wordt verzonden zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten. Het bericht bevat (een) traceercode(s) waarmee je je bestelling van magazijn tot verzendadres kunt volgen. Het kan tot 24 uur duren voordat de traceerinformatie is bijgewerkt in het systeem van de bezorgdienst. Je kunt je bestelling ook volgen door hier te klikken.

Retourzendingen en restitutie: Zodra je geretourneerde bestelling bij ons magazijn is aangekomen, voeren we de noodzakelijke inspecties uit. Als de inspectie naar tevredenheid is uitgevoerd, ontvang je een e-mail waarin staat dat je retourzending aan de vereisten voldoet. Vervolgens wordt het aankoopbedrag van de/het geretourneerde product(en) aan je gerestitueerd. Als je retourzending niet aan de vereisten van ons retourbeleid voldoet, nemen we contact met je op.

Waarom is mijn bestelling geannuleerd?

Je bestelling kan zijn geannuleerd wegens problemen met je creditcard. We verzoeken je dan ook contact op te nemen met je bank voor meer informatie.
Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice door hier te klikken.

Kan ik een product toevoegen nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Zodra de bestelling is bevestigd, is het nagenoeg onmogelijk om deze nog te wijzigen of te annuleren. We proberen bestellingen zo snel mogelijk te verwerken om aan onze gestelde levertijden te voldoen.  Als je een extra product/extra producten wilt bestellen, moet je online een nieuwe bestelling plaatsen.

Waar kan ik een promotiecode voor een online bestelling invoeren?

Ga als je klaar bent om je bestelling te plaatsen naar het winkelmandje (of klik op de knop Bestellen in de rechterbovenhoek van de website). Voer in het promotiecodegedeelte bij de kassa je promotiecode zorgvuldig in. Zorg ervoor dat de promotiecode die je invoert, geen extra spaties voor of na de promotiecode bevat; dit gebeurt soms als je het kopieert en plakt vanuit een e-mail of andere elektronische communicatievorm. Klik op Toepassen en er wordt een bericht weergegeven waarin staat dat je promotiecode is ingevoerd.