APEX FLEX GTX®.

OVERAL TEGEN
BESTAND.

MEER ONTDEKKEN

SUPERZACHT, DROGER
IS ONMOGELIJK.

Een duurzame, geweven buitenlaag van stretchstof met een waterdicht Gore-Tex®-membraan en een zachte, gebreide binnenkant vormen samen de ademende en volledig waterdichte Apex Flex-jassen.

Waterdicht

Ademend

Superzacht

 

+

Waterdichte 3-laagse buitenkant van Gore-Tex®

+

Naadloos aan elkaar gehecht voor ongekend comfort

+

Met volledig afgesloten naden

+

De gebreide binnenlaag is ademend en volledig waterdicht

+

De zachte gebreide stretchstof voelt heerlijk aan

+

Warm aanvoelende binnenlaag

Gevoerd

Buitenlaag

Apex Flex Gore-Tex®
Thermal-jas heren

Gevoerd

Buitenlaag

Als niemand je kan garanderen dat het niet gaat regenen, houdt de Gore-Tex van de Thermal-jas de regen buiten en jouw lichaam lekker warm.

Dankzij de superlichte constructie van deze regenjas, die even lekker zit als je favoriete capuchontrui, kan je de vaart er in de bergen en de stad lekker inhouden.

Het symbool voor
wereldwijde avonturen

Onze diverse avonturiers hebben één gemeenschappelijk doel: hun stempel drukken op de wereld door op ontdekking te gaan.

Sophie Everard

@sophiemadtolive

Sophie is het brein achter 'Mad to Live' en 'Mad to Live Retreats'. Ze documenteert al haar creatieve projecten, fitnessroutines en ontdekkingstochten, en inspireert zo talloze mensen om het avontuur op te zoeken, ook in het leven van alledag.

German Adventurer

@germanadventurer

Onze Duitse avonturier is Thomas, een fotograaf met een eindeloos verlangen om alle uithoeken van de wereld te verkennen. Via zijn foto's neemt Thomas zijn publiek mee op zijn reizen, en dat motiveert vele mensen om plekken te ontdekken die ze anders nooit hadden bezocht.